Terbaru drama adaptasi novel Pembancuh Kopi Mr Vampire karya Aii Fariza sedang bersiaran di HyppTV. Drama arahan Eyra Rahman ini menampilkan pelakon Ungku Ismail Aziz dan Nazeera Sardi memegang watak utama. Telah bersiaran pada 15 Mac lalu dan anda boleh muat turun applikasi #HyppTVEverywhere di apps store atau google store untuk menonton HyppTV.

pembancuh kopi mr vampire

 

Para Pelakon

Ungku Ismail Aziz, Nazeera Sardi, Lia Natalia, Fatin Afeefa, Sharifah Shahora, Shahronizam, Ellyas Abdullah, Aizat Hassan, Dayang Areeda, Fahmy Reza, Adam Shahz, Shima Anuar, Amanda Hariz, Ellyas Abdullah, Epy Kodiang, Nasir Bilal Khan, Serina Redzuawan.

Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4 Episod 5
Episod 6 Episod 7 Episod 8 Episod 9 Episod 10
Episod 11 Episod 12 Episod 13 Episod 14 Episod 15
Episod 16 Episod 17 Episod 18 Episod 19 Episod 20
Episod 21 Episod 22 Episod 23 Episod 24 Episod 25
Episod 26 Episod 27 Episod 28 Episod 29 Episod 30

 

Sinopsis Pembancuh Kopi Mr Vampire

Selaku CEO, Alif Irsyad tidak pernah mengimpikan jatuh cinta pada seorang waitress. Teori Irsyad mudah. Gadis biasa seperti Nuzul tidak layak digandingkan bersamanya. Alif Irsyad dengan yakin memberitahu rakannya Saiful bahawa dia tidak mudah jatuh cinta lebih-lebih lagi kepada perempuan yang tidak setaraf.

Tetapi kata-kata tersebut memakan dirinya kerana dia mula jatuh cinta kepada Nuzul, pekerja kafe Saiful dan merupakan kawan baik isterinya, Laila. Pada mulanya Alif Irsyad menidakkan perasaannya pada Nuzul namun makin dielak makin menjadi-menjadi lalu diluahkan perasaannya itu kepada Nuzul. Bermulalah kisah suka duka antara mereka berdua.

Jangan ketinggalan menonton drama Pembancuh Kopi Mr Vampire pada setiap hari Rabu dan Khamis jam 9.00 malam di saluran HyppSensasi 116.

loading...

This Post Has 51 Comments
  1. suka tgk drama ni. ayat2 dalam drama ni teratur je.:-)
    Thank you juga kat admin upload drama2..suka tgk drama kat website ni. tak sekat2.good job admin. you r awesome:-)

  2. Drama ini juga akan dibintangi oleh Ungku Ismail Aziz, Nazeera Sardi, Fatin Afeefa, Sharifah Shahora dan artis terkenal lain lagi serta drama ini mempunyai 30 episode dan diarahkan oleh Eyra Rahman.

Leave a Reply