Program Padan Muka yang dihoskan oleh Nabil, pelawak & selebriti popular perlu menjawab soalan sambil diganggu untuk alih perhatian mereka daripada memberi jawapan betul. Jika gagal, mereka didenda dan reaksi diberi adalah paling ditunggu-tunggu.

padan muka nabil

 

Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4 Episod 5
Episod 6 Episod 7

 

Ahmad Nabil bin Ahmad (lahir 26 September 1983) ialah seorang pelawak, pengacara, penyampai radio, penyanyi dan pelakon Malaysia yang kacak dan sasa yang berasal dari Mambau,Negeri Sembilan.

Beliau terkenal semenjak menjuarai musim kedua rancangan realiti pencarian bakat komedi Raja Lawak, oleh itu beliau lebih dikenali sebagai Nabil Raja Lawak oleh orang ramai.

Kini, beliau mengacarakan rancangan hiburan MeleTOP dan Gegar Vaganza serta menglibatkan diri dalam lakonan filem dan siri TV tempatan. Nabil juga boleh dikatakan Pelawak Berdiri berbahasa melayu yang paling popular di Malaysia. Kini, beliau mendapat dua orang cahaya mata perempuan bersama isterinya.

Nantikan siaran rancangan Padan Muka ini pada setiap hari Isnin jam 11 malam di Astro Warna dan Mustika HD.

loading...

This Post Has 20 Comments
  1. admin, mohon upload drama2 dari hypptv. banyak drama menarik. mungkin boleh tarik lebih banyak follower untuk website ni sebab takde lagi website lain buat macamtu. website admin boleh jadi 1 stop centre untuk drama hypptv, astro dan saluran perdana. tq.

Leave a Reply